I tårer efter ros

40-årige Sarah Grünewald fik for første gang den anerkendelse, som hun har higet efter i hele sit liv på vej i 'Over Atlanten'

af | feb 12, 2024 | Kendte, sarah grünewald

På vej i båden over Atlanthavet fra Guadeloupe mod de Kanariske Øer bliver deltagerne udsat for nogle barske prøvelser, hvor søsyge bliver en fast følgesvend for flere af dem.

Det kunne seerne opleve i sidste uges afsnit af ’Over Atlanten’ på Discovery+ og Kanal 5.

Konstante brækture

Sarah Grünewald var en af dem, der blev ramt af konstante brækture og utilpashed, men hun kæmpede tappert imod, og deltog uantastet i arbejdet ombord.

Den største overraskelse

Det blev bemærket af kaptajn Jesper Bank.

– Sarah er den største overraskelse for mig. Jeg havde ikke drømt om, at der sad et så stærkt menneske i den krop, sagde han.

Shinet op i flotte kjoler

Indledningsvis havde sejleren kommenteret, at han ikke havde regnet med at se meget til hende.

– Mit kendskab er udelukkende fra tv, hvor jeg har set dig shinet op i flotte kjoler, og hvad skal du her med vabler på hænderne, lød det videre til hende.

– Så der var meget mere

– Men jeg kan jo se arbejds-jernet, Moder Theresa og kæmperen, så der var jo meget mere, konstaterede Jesper Bank.

Hvirvelvind med søsyge

– Jeg har aldrig set sådan en hvirvelvind som dig med søsyge. Fremfor at ligge for dig selv for at komme til hægterne i frisk luft, så skete det modsatte, nemlig at du gjorde rent, lavede mad og hjalp andre syge.

I gode hænder

Og han fortsatte:

– Omsorgsfuld, flittig, og skulle jeg vælge, hvem jeg ville have med på sådan en tur, så blev det dig. For så er vi i gode hænder.

Tager rosen med hjem

Sarah brød ud i tårer oven på roserne.

– Det betyder meget med den anerkendelse, som jeg aldrig fik fra min far. Ordene har jeg måske hungret efter i hele mit liv. Jeg vil tage rosen med hjem, sagde den 40-årige tidligere ‘Vild med Dans’-vært oven på en selvransagelse, hvor hun åbnede op om familiære udfordringer som ung.

Konstante brækture holdt ikke Sarah Grünewald tilbage fra at give et nap med ombord i ‘Over Atlanten’-båden. (Foto: Warner Bros. Discovery Danmark)

Se andre indlæg

Det skal der ske nu

Det skal der ske nu

Efter en flot sejr i ’X Factor’ er Helene Frank snart tilbage i skole-hverdagen