I mors fodspor

Camilla Martin opnåede aldrig OL-guld i badmintonkarrieren, men det satser sønnen på at fange. Familieferieplaner kan ikke lade sig gøre

af | aug 1, 2023 | camilla martin, Kendte

Camilla Martin har ikke set meget til familien i løbet af sommeren. Det har med andre ord været svært at få samling på tropperne til fællesferie.

Men i weekenden lykkedes det for hende at få hanket op i sønnen, 14-årige Elias, så de sammen kunne gå til Grøn Koncert i Valbyparken.

Her oplevede de blandt andre Aqua, Medina og L.O.C.

Musik som i gamle dage

– Vi er ude for at hygge os mor og søn. Det er sjovt at lytte til den musik sammen, som jeg selv gjorde det som yngre, sagde den 49-årige TV 2 Sport-vært og tidligere badmintonstjerne.

Intet sket

Sommeren har hun tilbragt hjemme.

– Der er ikke sket noget som helst her, lød det om sagen.

– Elias har været i Hong Kong sammen med sin far for at spille badminton, og den store søn Lucas på 17 har brugt tid på at tage kørekort i sommerens løb, forklarede Camilla Martin, der dermed blev overladt til sig selv.

– Så jeg har bare været hjemme, men det kan også noget. Jeg har rejst meget i mit liv, sagde hun, der sådan set har nydt sin ’staycation’.

Går efter guld

Ambitionerne hos sønnen fejler i øvrigt ikke noget.

– Elias mener, han vil gå i sin mors fodspor, og han satser på at fange OL-guld, som jeg aldrig fik, sagde hun, der i karrieren dog nåede at lande sølv ved OL i Sydney år 2000.

– Nu skal jeg i gang med fodboldsæsonen, og så er der VM i badminton i Royal Arena, sagde hun om jobplanerne.

 

Camilla Martin fik lidt mor og søn-tid sammen på Grøn Koncert Valby. (Foto: Kenth G. Madsen)

Se andre indlæg

Det skal der ske nu

Det skal der ske nu

Efter en flot sejr i ’X Factor’ er Helene Frank snart tilbage i skole-hverdagen