Kasper Schmeichel og fruen stine. Foto: Kenth

Kasper Schmeichel: – Hun står for det hele

Landsholdkeeperen er pavestolt over sin hustru, der er medstifter af Fodboldfonden

af | jun 13, 2023 | Kendte

En stolt landsholdsmålmand tog søndag aften iført skarpt jakkesæt og butterfly imod gæsterne til Fodboldfondens tredje velgørenhedsgalla i Tivoli Congress Center.

Kasper Schmeichels hustru Stine er initiativtager til velgørenhedsforeningen, hvor der samles penge ind til at bekæmpe børnefattigdom og forbedre udsatte børns levevilkår.

Dedikeret til opgaven

– Min kone står for det hele, og hun er vildt dedikeret til opgaven, afslører den 36-årige keeper til nytomkendte.dk, og kom herefter ind på sin sidste fodboldmæssige opgave inden ferien, nemlig landskampen mod Nordirland i Parken fredag aften.

Landskamp fredag

– Jeg håber vi vinder, og jeg glæder mig. Allerede i morgen går vi i gang med træningen, fortæller Schmeichel, der har lagt småplaner for den kommende sommerferie.

– Den står på hygge med familien først og fremmest. Vi trives fint i Nice. Det er et dejligt sted på jorden, lyder det fra ham, hvis far, fodboldlegenden Peter Schmeichel fungerede som auktionarius i forbindelse med indsamlingen af penge til det gode formål.

Fars hammer

Og Kaspers far var god med hammeren: Der blev nemlig slået ny indsamlingsrekord med et beløb på 2.400.220 kroner, som går ubeskåret til børnenes ve og vel.

Se andre indlæg

Det skal der ske nu

Det skal der ske nu

Efter en flot sejr i ’X Factor’ er Helene Frank snart tilbage i skole-hverdagen