Holder ferie fra krigen

Kim Bildsøe Lassen blev inviteret af datteren til festivalkoncert med Tobias Rahim i Tisvildeleje, selvom han ikke er specielt begejstret for arrangementer

Krigen i Ukraine fortsætter, men Kim Bildsøe Lassen har på trods af den omstændighed taget sig en velfortjent ferie fra den faste dækning af ’Krigens Døgn’ på DR.

Ferien begyndte for et par dage siden, og tilbringes i hans Tisvilde-sommerhus.

– Så jeg glæder mig til at nyde de næste uger, sagde den 60-årige nyhedsvært til nytomkendte.dk på en travetur frem til Musik i Lejet lørdag aften.

Lokket af datteren

– Jeg skal mødes med min datter og se koncerten med Tobias Rahim, afslørede han, hvis datter, 29-årige Camille havde lokket sin far med til festivalpladsen.

Kim Bildsøe Lassen har også sønnen Gustav, 32, og børnene er fra et tidligere ægteskab.

– Nu bor jeg her, så jeg går altid ned og kigger, selvom jeg ikke er specielt fan af arrangementer, erkendte Kim Bildsøe Lassen, der i denne omgang ikke var ledsaget af hustruen og TV 2-korrespondenten Divya Das, 45.

Gift med TV 2-korrespondent

Parret stod frem som kærester i 2015, og fem år efter blev de gift på Frederiksberg Rådhus.

Divya Das dækker Europa og EU for TV 2 med base i Bruxelles, mens Kim Bildsøe Lassen er tilbage i Danmark efter nogen tid som DR-korrespondent i England.

 

Kim Bildsøe Lassen er ikke meget for store arrangementer som ’Musik i Lejet’. Han nøjes som regel med at betragte festlighederne. (Foto: Kenth G. Madsen)

Se andre indlæg

Det skal der ske nu

Det skal der ske nu

Efter en flot sejr i ’X Factor’ er Helene Frank snart tilbage i skole-hverdagen