Hans Lindbergs hustru: – Jeg er stolt af ham

Planerne om at vende hjem er foreløbig udskudt hos den 41-årige landsholdspiller, der tager endnu et år i tysk håndbold

af | jul 3, 2023 | Kendte

Da kendte.dk talte med Hans Lindberg forud for VM i herrehåndbold først på året, var den 41-årige fløj uafklaret i forhold til sin kontrakt med den tyske håndboldklub, Füchse Berlin.

Snuden hjemefter

Han gjorde sig sådan set klar til at vende snuden hjem til Danmark, men en måneds tid efter blev der alligevel bejlet til håndbold-veteranen om at tage en sæson mere frem til sommeren 2024.

Og det takkede han ja til efter at familien har boet 16 år i Tyskland.

– Det går meget godt. Kroppen har det fint, jeg synes, det er sjovt, og kan stadig sætte de unge på plads, siger Hans Lindberg til kendte.dk ved Røde Kors ’Klub 10’-arrangementet søndag i Ragnarock Roskilde.

– Så ser jeg ingen grund til ikke at fortsætte, siger Hans Lindberg, der blev kåret som bedste højre fløj i den tyske bundesliga efter en sæson som den mest scorende nogensinde.

– Det er velfortjent

Hustruen Jeanette Mackenhauer satte ord på den danske landsholdsspiller sportslige præstation.

– Jeg er stolt af, at han fortsætter. Jeg ved, hvor hårdt et arbejde, der ligger bag, så det er velfortjent, lyder det fra hende om mandens bedrift.

Fremtiden er på plads

Parret og deres to drenge Aron, syv og femårige Carl er dermed klar til at vende hjem i sommeren 2024, hvor den fremtidige karriere allerede er på plads.

Hans har nemlig en aftale med Høj Elitehåndbold i Ølstykke vest for København, der med glæde tager imod håndboldveteranen, når han bliver klar.

– Vi glæder os rigtigt meget, og så er vi spændte på at komme hjem, siger Hans Lindberg, og fortsætter:

– Så vi går og tænker på, hvor vi skal bosætte os, og finde skole til børnene.

– Der er mange ting at forholde sig til, siger han.

Hans Lindberg og hustruen Jeanette Mackenhauer glæder sig til at vende hjem til Danmark til næste sommer. (Foto: Kenth G. Madsen)

Se andre indlæg

Det skal der ske nu

Det skal der ske nu

Efter en flot sejr i ’X Factor’ er Helene Frank snart tilbage i skole-hverdagen