Gode venner følges ad til Roskilde Festival

Mads Langer og Joakim Ingversen er blevet ført sammen ved hjælp af deres hustruer

To glade Roskilde Festival-deltagere ankom tæt sammen til VIP-område på Roskilde Festivalen.

Tv-værten Joakim Ingversen og popsanger Mads Langer så ud til at have en vældig god kemi, og de har fundet sammen som venner af en ganske særlig årsag.

Det fortalte herrerne om til nytomkendte.dk fredag eftermiddag på musikfestivalen.

– Vi har lært hinanden at kende via vores koner, lød det fra herrerne om de respektive hustruer, som er henholdsvis Sofie Linde og Julie Lillelund.

Pigerne ankom kort efter sammen med popsanger Christophers kone Cecilie Haugaard.

Alle var de klar til at opleve Lukas Graham med jam-gæster på Orange Scene.

– Det gik godt

Joakim Ingversen gjorde herefter status på sit seneste projekt, hvor han var vært på DR’s fredagsunderholdning ’Stjerneklar’.

– Det gik godt, og var fedt. Om der kommer mere af det, ved man aldrig. Det er der voksne mennesker til at afgøre, sagde den 36-årige tv-vært, og sendte bolden videre til popidolet Mads Langer, der for en gang skyld var tilskuer til en sommerfestival.

Fri fra festival

– For første gang i karrieren skal jeg ikke spille koncert om sommeren. Så jeg tager til Bornholm, nyder Danmark og slapper lidt af, sagde den 39-årige sangsmed.

– Det føles naturligt at trække stikket. Jeg er nemlig i gang med at skrive en masse musik, og så er det godt med en pause fra scenen, sagde han til kendte.dk.

Mads Langers kone, Julie Lillelund, Christophers kone Cecilie Haugaard og Joakim Ingversens kone Sofie Linde fulgtes ad, og ankom kort efter herrerne. (Foto: Kenth G. Madsen)

 

Se andre indlæg

Det skal der ske nu

Det skal der ske nu

Efter en flot sejr i ’X Factor’ er Helene Frank snart tilbage i skole-hverdagen