Flytter ind hos Thomas Eje

Anders Bircow går i øveren med ’Linje 3’-makkeren på Als med henblik på et nyt tomandsshow til januar, så der kan komme gode privatlivs-historier ud over scenenkanten, lover han

af | jul 30, 2023 | anders bircow, Kendte

To af Anders Bircows fire døtre slægter ham på, når det gælder at gå skuespillervejen.

Det fortalte Bircow-familien om til kendte.dk forud for premieren på ’Mød mig på Cassiopeia’ på Gjorslev Slot ved Store Heddinge.

Tre lærerige år

Datteren Sophia Bircow, 22, har haft roller i ’Du forsvinder’ og ’Livvagterne’, mens 15-årige Julia Ahlm Bircow til oktober er klar til at spille med i Eventyrteatrets ’Peter Pan i Tivoli Glassalen.

Førstnævnte er desuden blevet optaget på musicalakademiet i Fredericia, og hun glæder sig til at tilbringe tre forhåbentlige lærerige år her fra august.

Lavere priser

– Så vi har fundet en lejlighed i Fredericia og det hele til en pris, som et toilet koster i København, sagde 71-årige Anders Bircow med slet skjult ironi om forskellen på boligpriserne i landsdelene.

Linie 3’eren har også gang i nyt.

Nyt show

Til august rejser han således ti dage til Als for at gå i øveren med Thomas Eje til makkerparrets nye show, ’Her er de 2 andre’, der får premiere til januar.

Og altså et show uden det tredje medlem, nemlig Preben Kristensen, som har meldt fra.

– Nu skal der trænes hårdt, og retningen skal stikkes ud.

Private historier

– Det kommer jo ikke af sig selv, men jeg glæder mig helt vildt, lød det fra Anders Bircow, der løftede sløret for en del af det nye shows omdrejningspunkt.

– Det kommer til at handle om de private historier, meget intimt, og der kommer nogle afsløringer, lovede han højt og helligt.

Anders Bircow og hustruen Marion flankerer døtrene Julia, 15 og 22-årige Sophia, der til august skal starte op på musicalakademiet i Fredericia. (Foto: Kenth G. Madsen)

Se andre indlæg

Det skal der ske nu

Det skal der ske nu

Efter en flot sejr i ’X Factor’ er Helene Frank snart tilbage i skole-hverdagen