For første gang

Aura Dione måtte afbryde barslen på grund af en turné i Tyskland, og glæder sig nu til debut i 'Dansk Melodi Grand Prix' til februar

af | jan 26, 2024 | Aura Dione, Kendte

For seks måneder siden blev Aura mor for første gang til Carmen.

Men barslen måtte kort efter afbrydes, da en stor koncertturné i Tyskland ventede.

I topform

– Jeg er netop kommet hjem, så jeg er i topform til at repræsentere Danmark.

Det fortalte den 39-årige sanger til nytomkendte.dk torsdag ved præsentationen af deltagerne forud for ’Dansk Melodi Grand Prix’ 17. februar i DR Koncerthuset.

Superspændt

Her skal hun deltage for første gang med sin nye sang ’Mirrorball of Hope’.

– Jeg er superspændt, og skrev sangen som nybagt mor, sagde hun om skabelsen af bidraget til den internationale konkurrence.

Svenskerne vandt

Finalerunden finder sted til maj i Malmø eftersom svenskerne sidste år vandt ‘Eurovision Song Contest’ i Liverpool med ‘Tattoo’ af ‘Loreen’.

Der opstår en ømhed

– Alle de store følelser, der følger med at blive mor, betød også næring for min indre sangskriver, fortalte hun videre.

Anledning til fest

– Sangen passede bare så godt til melodigrandprix, og det er en glimrende anledning til at holde en fest, mente hun, der føler større ømhed efter at være blevet mor.

– Jeg kunne omfavne hele verden, sagde hun om følelsen.

Skal optræde med Kong Frederik

Om få dage skal Aura i øvrigt optræde og dermed repræsentere Danmark i forbindelse med et erhvervsfremstød i Polen med Kong Frederik i spidsen som kransekagefigur.

 

Aura glæder sig til at optræde med et havfruetema 17. februar i DR Koncerthuset, hvor det går løs med Dansk Melodi Grand Prix. (Foto: Kenth G. Madsen)

Se andre indlæg

Det skal der ske nu

Det skal der ske nu

Efter en flot sejr i ’X Factor’ er Helene Frank snart tilbage i skole-hverdagen