Føler sig presset

Popstjernen Rasmus Seebach håber på levering af et eller to nye hits fra sin første musical-opgave, som han netop har afsluttet

af | jan 22, 2024 | Kendte, rasmus seebach

Gennem to år har Rasmus Seebach arbejdet på at færdiggøre sangene til sin første musical-opgave i forestillingen ’Askepot’.

Har skrevet en pop-musical

– Jeg har haft den udfordring, at jeg gerne vil bevare mig selv. Så det er en popmusical, jeg har skrevet, sagde den 43-årige popstjerne til nytomkendte.dk ved pressemødet mandag i København forud for premieren på eventyret til marts.

Nye sange i kølvandet

– Det er altid et pres at skulle levere, men jeg er vant til det, og jeg elsker at skrive sange. Jeg kan allerede høre nogle nye i kølvandet på ’Askepot’, sagde Rasmus Seebach, der håber, at musical-repertoiret kan levere et eller to hits.

Udgives snart

Om han skal lykkes med det, vil vise sig, når musikken om kort tid udgives til det brede publikum.

Seebach har i processen samarbejdet med Ankerstjerne og Andreas Sommer, og han er godt tilfreds med resultatet.

Føles som at være til koncert

– Det må godt føles, som om man er til koncert, når forestillingen spilles, fortalte han, der glæder sig til sommer, hvor der står et stort antal live-optrædener på programmet.

– Altid dejligt

– Jeg synes, det går rigtigt godt, fordi jeg skal ud at spille og hænge ud med mit band. Det er altid dejligt, sagde ‘Lidt I Fem’-sangeren.

Holdet på og bag musicalen ‘Askepot’ med premiere på Frederiksberg til marts. Caroline Henderson, Stig Rossen og Pelle Emil Hebsgaard er blandt de kendte på scenen. Søren Le Schmidt (tv.) står for forestillingens kostumer. (Foto: Kenth G. Madsen)

Se andre indlæg

Det skal der ske nu

Det skal der ske nu

Efter en flot sejr i ’X Factor’ er Helene Frank snart tilbage i skole-hverdagen