Filmer lige efter fødsel

Anna Stokholm og Simon Stenspil skal være forældre for anden gang til april, og hun må udskyde barslen på grund af optagelser til populær tv-serie

Flere tidligere skuespillere fra ’Badehotellet’ var på gæstelisten ved den store gallafest forleden i Imperial forud for 10. og sidste sæson af den populære TV 2-serie, der starter op 3. marts.

Har en søn i forvejen

Simon Stenspil, 40, var blandt dem, og han dukkede op med sin højgravide ægtefælle, den 35-årige skuespiller Anna Stokholm.

Parret har i forvejen sønnen Ziggy på to år.

Kønnet er hemmeligt

– Der er to måneder tilbage, og vi ved ikke, om det bliver en dreng eller pige, sagde hun, der straks efter fødslen skal i gang med optagelserne til nye afsnit af ’Sygeplejeskolen.

På job efter fødslen

Hun må derfor udskyde barslen, og det betyder samtidig, at han må passe baby, når hun har optagedage.

Får et comeback som ’Valter’

 – Så jeg er også lidt med i ’Sygeplejeskolen’ i hvert fald ude bagved, sagde Simon Stenspil, der i øvrigt får et comeback som ’Valter’ i nye afsnit af ’Badehotellet’.

Helt skørt

Moren virker trods omstændighederne fortrøstningsfuld.

– Så vi har brug for hinanden. Vi er nødt til at være et hold. Det er helt skørt, sagde Anna Stokholm, der må se, hvordan hun får tilpasset amning og/eller flaskemælk til den lille undervejs i forløbet.

Med ja-hatten på

– Jeg tænker, vi løser det. Vi har mange ja-hatte på lige nu, sagde hun.

Anna Stokholm skal i gang med nye optagelser til ‘Sygeplejeskolen’ kort efter fødslen af sit andet barn til april. (Foto: Kenth G. Madsen)

Se andre indlæg

Det skal der ske nu

Det skal der ske nu

Efter en flot sejr i ’X Factor’ er Helene Frank snart tilbage i skole-hverdagen