Fejret med 1000 børn

Sigurd Barrett inviterede til show i Imperial biografen i anledning af 25-års jubilæum

af | okt 11, 2023 | Kendte, sigurd barrett

Tusind børn slangede sig i sirlige køer foran Imperial biografen onsdag formiddag, hvor Sigurd Barrett havde inviteret til 25-års jubilæumsshow.

Bød hver enkelt velkommen

– Jeg er meget rørt i dag. At stå her og tage imod 1000 børn. Det er helt fantastisk, og det havde jeg ikke forestillet mig, ville komme til ske for 25 år siden, sagde Sigurd Barrett til nytomkendte.dk, og bød hver enkelt velkommen.

Et helt nyt format

Sigurd Barrett stillede op iført nyt jakkesæt og havde til lejligheden stablet et nyt koncept på benene.

– Vi har lavet en biografkoncert, hvor vi spiller live, mens vi viser film. Det er et helt nyt format, som jeg i al beskedenhed selv har opfundet, lød det fra faren til ’Bjørnen Bjørn’.

Kæmpe egenproduktion bag sig

– Så vi har produceret film, der passer til sangene. På den måde er det en ny måde at kommunikere på, fortalte Sigurd Barrett videre.

Han har en kæmpe egenproduktion af bøger og børnemusik bag sig siden debuten i 1998 på DR med ´Sigurds Bjørnetime’.

Der er produceret 250 tv-programmer, skrevet 50 bøger, udgivet 40 musikalbums, spillet flere end 3000 koncerter og opsat 8 teaterkoncerter.

Turné i 13 byer

Børnevennens bøger er solgt i op mod en million eksemplarer, og i dag har hans musik flere end 1,4 millioner afspilninger hver måned.

Sigurds jubilæumsshow vises i 13 andre byer efter København.

Sigurd har syv børn. De to yngste har han med musikeren Heidrun Petersen, 32. Det er døtrene Ronja, fire og to-årige Maria. (Foto: Kenth G. Madsen)

Se andre indlæg

Det skal der ske nu

Det skal der ske nu

Efter en flot sejr i ’X Factor’ er Helene Frank snart tilbage i skole-hverdagen