Dronningen til ‘Mylle’: – Jeg er ikke stor fan af hr. Presley

Jørgen de Mylius blev overrasket over reaktionen, da han for ti år siden forærede majestæten et fotografi, hvor hun som ung prinsesse hilser på Elvis 'The King' i Hollywood

Jørgen de Mylius har mange gode minder fra sit liv som kendt radiovært igennem en menneskealder.

Et af dem involverer Dronningen.

Det fortalte den 77-årige radiovært om til nytomkendte.dk ved sidste uges premiere på ’Margrethe’ i Det Kongelige Teater, hvor han ankom sammen med fruen Inger for at overvære en nyskrevet musical med fokus på Dronningens liv..

Modtog Ridderkorset

’Da ‘Hithouse’-bestyreren på P5 for ti år siden blev udnævnt til Ridder af Dannebrog mødte han majestæten i egen høje person på Amalienborg

Efterfølgende takkede han Dronningen for anerkendelsen, og forærede hende ved den lejlighed et fotografi fra 1960, som han selv havde taget.

Dronningen hilser på Elvis

Billedet viser prinsesse Margrethe sammen med kusinen prinsesse Astrid af Norge og prinsesse Margharetha af Sverige, der hilser på Elvis Presley i Hollywood, Californien.

– Jeg havde fået lavet et pænt stort papirbillede af situationen til audiensen, fortalte ’Mylle’ til nytomkendte.dk, og fortsatte om Dronningens reaktion:

– Åh, er det billede til mig, må jeg beholde det? Lød det fra Dronningen, der tilføjede:

– Jeg må desværre skuffe dem, men jeg er ikke så stor fan af hr. Presley!

Men Jørgen de Mylius insisterede nu alligevel på at slippe af med billedet, og blev henvist til et bord i audienssalen, hvor han kunne lægge gaven.

– Så jeg går ud fra, at hun har det hængende i soveværelset, lød det fra en smilende Jørgen De Mylius.

Jørgen de Mylius og fruen Inger glædede sig til at opleve ny musical med fokus på Dronninge Margrethe II. (Foto: Kenth G. Madsen)

 

Se andre indlæg

Det skal der ske nu

Det skal der ske nu

Efter en flot sejr i ’X Factor’ er Helene Frank snart tilbage i skole-hverdagen