Det kommer til at ske

Man må væbne sig med tålmodighed. De sidste afsnit af ’Badehotellet’ vises først fra marts, men forfatterne åbner her lidt op for godteposen

af | dec 18, 2023 | Badehotellet, Kendte

Gennem ti sæsoner har en stjernespækket skuespillerstab skabt glæde i stuerne med ’Badehotellet’.

Tid til farvel

Og nu er det desværre tid til at sige farvel til den populære serie.

De sidste ni afsnit er nemlig klippet og klar, og det første af dem får premiere søndag 3. marts på TV 2 Play og søndag 10. marts på TV 2.

Løfter sløret for handlingen

Forfatterne Hanna Lundblad og Stig Thorsboe løfter sløret for handlingen:

– Vi er i sommeren 1946. Den tyske besættelse er fortid, og gæsterne ankommer fulde af optimisme og lyst til at vende tilbage til den ubekymrede tid før krigen, fortæller forfatterparret og fortsætter:

I et skæbneår

– Men alle skår er ikke klinkede, og pludselig befinder det lille hotel sig i et skæbneår, hvor gæster og ansatte er nødt til at stå sammen, hvis ikke det, de holder allermest af, skal gå tabt.

55 episoder

Første gang vi stiftede bekendtskab med Andersens Badehotel, gæster og personale var 30. december 2013. Siden er der produceret 55 episoder om det lille hotel, og alle de elskede karakterer.

Gensyn med

I tiende sæson bliver der gensyn med blandt andre Kitty Hansen, der spilles af Andrea Øst Birkkjær, og Martha, der spilles af Ena Spottag.

1,8 mio. seere i snit

Den sidste sæson på ni afsnit tæller episoderne 56-64, og dermed afsluttes krøniken, som i særklasse har været i stand til at samle danskerne.

Den seneste sæson blev således set af flere end 1,8 millioner seere i gennemsnit i første halvår af 2022.

Weyse og Helene nyder kærligheden ved Vesterhavet. Rollerne spilles af Jens Jacob Thychsen og Cecilie Stenspil. (Foto: Mike Kollöffel/TV 2)

Se andre indlæg

Det skal der ske nu

Det skal der ske nu

Efter en flot sejr i ’X Factor’ er Helene Frank snart tilbage i skole-hverdagen