Det glæder hun sig til

Prinsesse Benedikte fylder 80 år til april, og hun ser frem til at blive fejret

Dronningens søster, Prinsesse Benedikte skal fejres og hyldes efter alle kunstens regler, når hun 29. april fylder 80 år.

Det fortæller kilder tæt på Amalienborg.

Langt ud i fremtiden

– Jeg kan ikke helt forstå, at jeg har nået den høje alder. Jeg synes altid, det har ligget meget langt ud i fremtiden. Men jeg skjuler ikke min alder. Jeg vil prøve at nyde det, sagde Benedikte til nytomkendte.dk., da hun besøgte værestedet Hellebro i Valby, hvor der var Luciaoptog.

Det skal hun til jul

Benedikte åbnede også op for julens aktiviteter.

– Det bliver hyggeligt at være sammen med børn og børnebørn til jul. Det skal nok blive dejligt, lød det fra Benedikte, der i år har fået sit femte barnebarn, da sønnen Gustav, 54 år og fru Carina fik en søn i april.

Fem børnebørn

I forvejen har døtrene Nathalie og Alexandra to døtre hver, og det er hos sidstnævnte på Egeskov Slot, at Benedikte fejrer juleaften.

Talte med brugerne af værestedet

Prinsesse Benedikte nød Luciaoptoget ved Sankt Annæ Pigekor, som hun er protektor for, og hun gav sig også god tid til at tale med brugerne af værestedet.

Prinsesse Benedikte gav sig tid til at tale med brugerne af værestedet Hellebro i Valby, som hun er protektor for. (Foto: Kenth G. Madsen)

Se andre indlæg

Mary reagerer på tragedie

Mary reagerer på tragedie

Hjemmeværnssoldat faldt død om natten før Marys deltagelse i fejringen af værnets 75-års jubilæum i Churchillparken. Klik og få alle billederne i galleriet

Græd af glæde

Græd af glæde

Kong Frederiks hædersbevisning endte med at udløse tårer hos en garder ved Livgardens Kaserne i København. Se alle billederne fra ‘Urparaden’ i galleriet herunder