– Det er en genistreg

Thomas Blachman er stolt over sine fire børn, hvor der hersker en perfekt kønsfordeling. Og så glæder han sig til samarbejdet med de nye kollegaer

af | sep 13, 2023 | Kendte, thomas blachman

Når der blændes op for ’X Factor’ i det nye år, skal Thomas Blachman vænne sig til samarbejdet med to nye ansigter, nemlig 38-årige ’Oh Land’ og Maria Fantino, 28.

Første gang

Førstnævnte har tidligere været dommer. Sangeren afløser Kwamie Liv, mens sidstnævnte, der afløser Sofie Linde, er et nyt bekendtskab.

– Det er første gang, jeg møder Maria Fantino, og jeg har fået et supergodt indtryk, sagde han til nytomkendte.dk ved præsentationen af holdet på TV 2 i København.

Alderspræsidenten

– Og ’Oh Land’ er den dommer, jeg har haft færrest problemer med af alle i tidens løb, fortsatte han.

– Holdet her er måske det mest musikalsk kompetente nogensinde, mente den 60-årige dommer, som er alderspræsidenten over alle.

– Det er en gave at få lov

 Men hvad gør det, når han føler sig fit for fight.

– Jeg har ikke brug for at skjule min alder. Det er en gave at få lov at blive ældre, og det sætter jeg stor pris på.

– Jeg kan ikke mærke den store forskel på at være 30 og så i dag, påstod Blachman, der rundede det skarpe hjørne i april.

Far til fire

Privat har han fået fire børn, hvoraf de to små, fireårige Zac og toårige Tora, har han fået med sin nuværende kæreste, svenske Julia Werup, 36.

De to store børn fra et tidligere ægteskab er 22-årige Henry og Ramona, 17.

– Det er en genistreg. Dreng, pige og dreng, pige, det er fantastisk, udtrykte Blachman stolt, og fortsatte:

– Jeg er glad for, hvad jeg har fået, og mærker verden. Sanserne er ikke blevet sløve, lød det fra jazzmusikeren, der på nær en enkelt sæson har medvirket i samtlige ’X Factor’-programmer siden 2008.

 

Thomas Blachman tog godt imod de nye ansigter. Det er fra venstre Simon Kvamm, der debuterede i sidste sæson, ny vært Maria Fantino og den  tilbagevendte dommer ’Oh Land’. (Foto: Kenth G. Madsen)

 

Se andre indlæg

Det skal der ske nu

Det skal der ske nu

Efter en flot sejr i ’X Factor’ er Helene Frank snart tilbage i skole-hverdagen