Derfor udskydes bryllup

Stig Tøfting har tilbragt ferie med sin forlovede Heidi på den spanske solkyst, hvor de udover godt selskab i barerne også fik oplevet Robbie Williams-koncert

af | jul 28, 2023 | Kendte

Stig Tøfting kom for nylig hjem fra Fuengirola ved den spanske solkyst, hvor han havde tilbragt ti dage med sin forlovede Heidi Østerlund.

Og det blev åbenbart en lidt heftig omgang i barerne sammen med danskerne dernede, afslørerede han til nytomkendte.dk ved Landliggerkampen i Rørvig.

– Det var fantastisk. Der er rigtig mange mennesker, jeg kender, så det blev en våd ferie, erkendte Stig Tøfting, der ud over at ’solbade’ i bar-miljøet også fik oplevet en koncert med Robbie Williams sammen med kæresten.

Friede på fødselsdagen

Ved sin 50-års fødselsdag for fire år siden overraskede den tidligere landsholdsspiller alt og alle, da han faldt på knæ for at fri til Heidi efter fem år sammen.

– Hun er verdens lækreste, og jeg har i dagens anledning snakket med hendes far og alle mine børn, og jeg vil gerne sige:

– Vil du gifte dig med mig, skat? sagde “Tøffe” i en story, som sønnen Nick Tristan havde lagt ud på Instagram.

Hun sagde højt og rungende ja, men siden er der ikke sket mere.

Sammen i ni år

– Man kan aldrig vide, hvornår vi skal giftes. Vi har været sammen i ni år nu.

– Kort efter blev brylluppet forpurret af covid 19, og så kom der et EM, der blev skubbet til 2021, men det må jo komme på et eller andet tidspunkt, lovede den 54-årige Superliga-kommentator fra Viaplay, der er hovedpersonen i ’No Regrets’-bestselleren.

Bogen om fodboldkarrieren og en tragisk opvækst genopføres som teaterstykke til januar 2024.

Se Heidi her: https://www.instagram.com/p/CuKjqhcME95/?img_index=1

Brylluppet mellem Stig Tøfting og Heidi Østerlund er gang på gang blevet udsat af forskellige omstændigheder. Her er han til Landliggerkamp i Rørvig. (Foto: Kenth G. Madsen)

Se andre indlæg

Det skal der ske nu

Det skal der ske nu

Efter en flot sejr i ’X Factor’ er Helene Frank snart tilbage i skole-hverdagen