Derfor ses de ofte

Tina Lunds datter går til dans hos Karina Frimodt, men begge børn slægter forældrene på, når det gælder sportslige udfoldelser

Et par skønne blondiner troppede mandag op til modeshow i København for at overvære modellerne iført tøj fra Søren Le Schmidt på catwalken.

Ses jævnlig

Tina Lund og Karina Frimodt kender hinanden vældig godt gennem tidligere deltagelse i ’Vild med Dans’, men de ses også jævnligt, fordi den 42-årige springrytters datter, syvårige Lily, er begyndt at gå til dans hos Karina.

–  Hun har flair for det, og er rigtig dygtig, siger den 44-årige professionelle danser til nytomkendte.dk, mens stoltheden lyser ud af Tina Lund over datterens evner på et dansegulv.

Hun synes, det er sjovt

Men ikke nok med det, så slægter Lily også sin mor på, når det gælder hestesport.

– Hun synes, det er sjovt at ride heste og være med mig rundt til stævner, forklarer den tidligere forsidefrue, der til daglig er ansat hos ’Riders Cup’ i Næstved.

Hestestutteriet her fungerer som udgangspunktet for den dygtige springrytters deltagelse i diverse ridesport-stævner rundt i verden.

Når Tina Lund stopper

– Hvis der kommer en dag, hvor Lily vælger at hellige sig hestesporten 100 procent, så bliver jeg nødt til selv at stoppe, så jeg kan køre hende rundt, ligesom mine forældre gjorde det, da jeg var barn, siger Tina Lund om fremtiden indenfor de næste fem år.

Sportsgener

Også Tina Lunds og den tidligere landsholdsspiller Allan Nielsens 12-årige søn Louis bærer præg af forældrenes sportsgener.

– Min søn har netop været til Vildbjerg Cup, hvor hans fodboldhold vandt. Han scorede tre mål i finalen, så det er jo sejt, sagde Tina Lund, der snart skal med en veninde nogle dage til Mykines i det græske øhav.

 

Se også videoen herunder:

Tina Lund og Allan Nielsens børn følger i deres forældres sportslige fodspor, og så går datteren også til dans hos den denn Karina Frimodt fra ‘Vild med dans*. (Foto: Kenth G. Madsen)

 

Se andre indlæg

Det skal der ske nu

Det skal der ske nu

Efter en flot sejr i ’X Factor’ er Helene Frank snart tilbage i skole-hverdagen