Derfor måtte det slutte

Sarah Grünewald trænger til nye udfordringer efter værtsrollen i ’Vild med Dans’, og dem har hun flere af i støbeskeen, afslører hun

af | jan 23, 2024 | Kendte, sarah grünewald

Efter den seneste ’Vild med Dans’-sæson valgte Sarah Grünewald at slutte på toppen som populær vært gennem mange år.

Fri i efteråret

– Nu glæder jeg mig til at opleve Martin (den tidligere medvært, red.) med en ny makker, og jeg glæder mig også til at have et efterår, hvor jeg har fri, sagde den 39-årige model og skuespiller ved pressemødet forleden på TV 2’s nye realityserie ’Shaolin’.

– Der skulle ske noget nye

– Det er ikke fordi, jeg har kedet mig, men jeg havde brug for, at der skulle ske noget nyt, og jeg tør godt droppe det, hvor jeg er i mit liv nu, lød det videre om exit’en fra tv-flagskibet.

Tid til fordybelse

– Og det har været rart at komme ned af de høje hæle, og at deltage i et program, hvor der er tid til fordybelse, fortsatte hun om deltagelsen i realityserien, hvor ni kendte deltagere er indlogeret på det sydkoreanske Dogapsa-templet i Sydkorea.

Blottet for konkurrence

Her handler det om at dyrke fysikken og mentalt velvære, og formatet er fuldstændig blottet for det typiske konkurrenceelement.

Lærte at træne

– Vi blev ikke forstyrret af telefoner og diverse sociale platforme, men lærte at træne, og bagefter kunne vi tage erfaringerne med hjem, forklarede hun om opholdet.

Hånd-i-hånd

– Det har givet mig noget ro og bekræftet mig i, at fysisk og mental sundhed går hånd-i-hånd.

Utålmodig sjæl

Sarah Grünewald beskriver sig selv som en utålmodig sjæl, der behøver nye udfordringer.

Flere nye projekter

– Jeg er ikke bange for fremtiden, og har faktisk flere nye projekter under opsejling, afslørede hun hemmelighedsfuld.

Sarah Grünewald springer ud i en munketilværelse i TV 2’s nye realityserie ‘Shaolin’. På billedet er hun sammen med de øvrige deltagere Albert Rosin Harson, Anne Sofie Espersen, Geeti Amiri, Esben Dalgaard, Sarah Bro, Sharin Foo og Adam Duvå Hall. (Foto: Kenth G. Madsen)

Se andre indlæg

Det skal der ske nu

Det skal der ske nu

Efter en flot sejr i ’X Factor’ er Helene Frank snart tilbage i skole-hverdagen