Derfor er hun så træt

Oh Land fortæller om samarbejdet med Dronningen i Tivoli, mens hun samtidig er i gang med casting af hundredvis af deltagere til ’X Factor’

Oh Land syntes selv, hun så lidt klatøjet ud, da hun sammen med Dronningen mandag stillede op til pressemøde i Tivoli forud for genopsætningen af ’Snedronningen’ til jul i Tivoli.

Hårdt arbejde

Årsagen skulle findes i hårdt arbejde.

– Hvis jeg ser træt ud, så er det fordi vi har været rundt på casting af kommende ’X Factor ’-deltagere, sagde hun til nytomkendte.dk.

– Det bliver godt

– Vi er i fuld gang, og jeg kan sige, at det bliver godt, afslørede 38-årige Nanna Øland Fabricius om forberedelserne til sangkonkurrencen, der får premiere først i det nye år.

Månedlangt forløb

Den genindtrådte dommer har sammen med kollegerne Thomas Blachman og Simon Kvamm været igennem et månedlangt optagelsesforløb til de indledende afsnit, der vises som optakt, inden ‘X Factor’ går live.

– Vi har valgt teams og sådan noget, supplerede hun.

Står for musikken

I samme moment samarbejder Oh Land med Dronningen, der står for kostumer og scenografi til ’Snedronningen’.

Oh Land står for den musikalske del, og kommer derved tæt på Kongehusets topprofil.

Spreder sit talent

– Jeg synes, det er fantastisk, at Dronningen spreder sit talent over så mange områder. Det er jo ikke forventet, at en person med hendes titel gør det, mente hun, og fortsatte:

Taler også om private ting

– Hun kan så mange ting, Det er modigt, inspirerende og forbilledligt, roste Oh Land, der også taler private ting med den 83-årige monark under opsætningen af musical-forestillingen.

– Nem at samtale med

– Ingen kan holde ud at tale om arbejde hele tiden, så vi taler selvfølgelig om alle mulige ting: Hvad der lige rører sig i verden og i livet. Hun er meget nem at samtale med, afslørede Oh Land.

Ikke første gang

Dronning Margrethe og Oh Land arbejdede første gang sammen i 2016, da de skabte forestillingen “Askepot” på Pantomimeteatret i Tivoli.

Den tidligere balletdansner, Oh Land, samarbejder tæt med Dronning Margrethe, der her viser en af sine nye skitser frem til opsætningen af ‘Snedronningen’ i Tivoli. Til højre balletmester Peter Bo Bendixen. (Foto: Kenth G. Madsen)

Se andre indlæg

Det skal der ske nu

Det skal der ske nu

Efter en flot sejr i ’X Factor’ er Helene Frank snart tilbage i skole-hverdagen