Derfor er han ikke jaloux

Jenna Bagge har fået en ny mandlig dansepartner i ’Vild med Dans’, men det vækker åbenbart ikke den store bekymring hos den unge kæreste

Seks par er endt ud med at blive faste kærester gennem de 19 sæsoner af ’Vild med Dans’.

At danse tæt sammen i timer, uger og måneder kan i nogle tilfælde føre til, at kærligheden kommer til at blomstre mere end beregnet.

Det skete for Jenna Bagge og Albert Rosin Harson i 2021-sæsonen.

Ny dansepartner

Og til den kommende ’Vild med Dans’-sæson, der går i gang 22. september, har hun fået en ny dansepartner.

Det er 23-årige Fredrik Trudslev, som er skuespiller og influencer, men det vækker åbenbart ikke jalousi hos Albert Harson.

– Nej, for Frederik er til mænd, men jeg kan da godt mærke, at jeg savner den tid, hvor jeg selv var med i dansekonkurrencen.

– Det var en dejlig tid, sagde den 21-årige ‘Tinkas Juleeventyr’-skuespiller forleden til nytomkendte.dk ved premieren på ’Moulin Rouge’.

Virker supersød

Albert har mødt Frederik en enkelt gang.

– Han virker supersød, og jeg tænker, det er et godt match mellem dem i forhold til energien, og jeg ved, han er klar til at give den gas, lød det om kærestens nye dansepartner.

Jenna Bagge har en enkelt gang svinget rundt med Fredrik, inden det rigtigt går i gang.

– Vi har ikke trænet så meget, men han har lyst til at lære, så det er jo et godt udgangspunkt, mente den 34-årige dansemus.

De blev kærester

Også Mie Moltke og Lai Yde, Noam Halby og Katrine Bonde, Joakim Ingversen og Claudia Rex, Lisa Lents og Michael Olesen samt Mille Funk og Mathias Käki blev kærester undervejs i ’Vild med Dans’-forløbet.

Ingen af parrene er kærester i dag.

Jenna Bagge og Fredrik Trudslev er nyt par i ’Vild med Dans’, men det vækker ikke bekymring hos Jennas kæreste, Albert Harson. (Foto: Henrik Ohsten/TV 2)

Se andre indlæg

Det skal der ske nu

Det skal der ske nu

Efter en flot sejr i ’X Factor’ er Helene Frank snart tilbage i skole-hverdagen