Den nye provins-Søren Ryge

Jan Gintberg runder et skarpt hjørne til december, men festen skal først holdes i foråret 2024. Og så prøver han ufrivilligt at overtage rollen efter et tidligere DR-klenodie

af | jul 25, 2023 | jan gintberg, Kendte

Nok en gang stillede uforlignelige Jan Gintberg op som kommentator i boksen, da den traditionsrige Landliggerkamp blev afviklet i weekenden ved Højsandet i Rørvig.

Her stillede den lokale klub op mod et hold af kendisser.

Og selv om komikeren med sine 59 år på bagen ikke føler sig specielt gammel, så kan han ikke løbe fra at runde et skarpt hjørne, nemlig den 3. december.

Pønser på en fest

– Mine børn bliver større, og jeg fylder snart 60. Og det skal jeg mentalt indstille mig på, erkendte han overfor nytomkendte.dk, og fortsatte:

– Skal jeg købe en gammel Mercedes? Skal jeg få mig en tatovering på ryggen med Monica Ritterband? (tidligere DR-vært, red.) Hvad skal man? spørger han.

– Så jeg går og pønser på en fest, men først til foråret 2024, lød det fra Jan Gintberg, der ved samme lejlighed løftede sløret for nye afsnit af den populære DR-serie ‘På Kanten’ til september.

De får taletid

– Det handler om generationskløften, så jeg er ude at tale med en masse unge mennesker. Nu får de al den taletid, de har råbt og skreget om, forsikrede Jan Gintberg.

– Så jeg har været rundt i Danmark for at se, hvad de unge går og roder med.

Og Jan Gintberg føler nærmest at han har overtaget rollen efter et andet stort DR-værtklenodie.

– Efterhånden er jeg blevet den nye Søren Ryge, der altid besøger randområderne og provinsbyerne.

– Danmarks Radios provins-Søren Ryge. Det er mig, erklærede Jan Gintberg om sin nye rolle.

 

Til Landliggerkampen i Rørvig, hvor Jan Gintberg kommenterede fodboldfestlighederne foran et tusindtalligt publikum, udnævne han Stig Tøfting som tryghedsvagt. (Foto: Kenth G. Madsen)

Se andre indlæg

Det skal der ske nu

Det skal der ske nu

Efter en flot sejr i ’X Factor’ er Helene Frank snart tilbage i skole-hverdagen