Deler glæden ved dans

Anne-Mette Rasmussen har ikke givet slip på en svingom siden deltagelsen i 2008-udgaven af ’Vild med Dans’, og barnebarnet er totalt med på spøgen

65-årige Anne-Mette Rasmussen har fået fornyet energi til at fortsætte med sin store lidenskab siden ’Vild med Dans’-fjerdepladsen i 2008.

Bliver bare ved

Her svingede ’Fru Fræk’ sammen med Thomas Evers Poulsen, og hun bliver bare ved.

Samtidig kan hun dele danseglæden med sit 14-årige barnebarn, Martha Fogh Duelund.

Flot i turkis

Det viste de flotte turkisklædte dansepiger i weekenden, da superdanse-turneringen ’Take The Floor’ løb af stablen på Marriott Hotel i København.

Dejligt med fælles-interesse

– Jeg er så heldig, at vores ældste barnebarn har danset, siden hun var to år. Vi har begge været på gulvet med hver vores partner, og det er rigtigt dejligt at have den interesse sammen, sagde den tidligere statsministerfrue, som er gift med Anders Fogh Rasmussen.

– Det er faktisk fjerde gang, jeg deltager i arrangementet, og jeg har været 15 gange på gulvet i dag, lød det fra den stolte mormor-danser.

Højere niveau end mormor

Anne-Mette er dog ikke helt så hurtig længere.

– Martha går til dans, og er på et højere niveau end mig.

– Jeg går også til dans hos Jesper Dalsgaard, som jeg har danset med her, sagde hun.

Så flotte var de. Anne-Mette Rasmussen har det rigtigt godt med at dele interessen for dans med sit ældste barnebarn, 14-årige Martha Fogh Duelund. (Foto: Kenth G. Madsen)

Se andre indlæg

Det skal der ske nu

Det skal der ske nu

Efter en flot sejr i ’X Factor’ er Helene Frank snart tilbage i skole-hverdagen