– De ville se mig nøgen

Mai Manniche poserede i badedragter på ’OnlyFans’, men så meldte der sig nye krav, som hun ikke ønskede at stå model til

af | jan 4, 2024 | Kendte, mai manniche

Alle har en grænse.

Mai Manniche fandt sin, da folkene bag ’OnlyFans’ krævede mere nøgenhed, hvis hun skulle opretholde indtjeningen.

Eksklusive billeder

I oktober stoppede hun derfor med at posere i fortrinsvis badetøj på sex-platformen, hvor abonnenter kan få adgang til eksklusive billeder.

Mere afklædt

– Jeg blev træt af det. De ville gerne have mig mere afklædt, end jeg havde lyst til. Jeg gav dem ikke det, de ville have, sagde den 39-årige smykkedesigner til nytomkendte.dk ved premieren på ’The Holdovers’ i Moviehouse Hellerup onsdag aften.

Tjente mange penge

– Jeg nåede at være der i et år, og tjente mange penge. Nu er den indtægt der ikke mere, så jeg må finde på noget andet, konstaterede hun efter exitten.

Hun kan nu se frem til sin 40-års fødselsdag 13. april.

– Der skal være kæmpefest

– Ingen rynker og nul botox. Der skal være kæmpefest, og jeg er i gang med at planlægge det, lød det videre.

Et slag over nakken

– Jeg satser på, at Odd Fellow Palæet bliver ledigt. Nu skal den have et ordentlig drag over nakken, lovede Mai Manniche, der håber på et positivt nyt år efter det forgangnes turbulens.

Røg på alle forsider

Mai Manniche røg nemlig på alle forsider sidste år ved denne tid, da det viste sig, at grevinde Alexandra var gået fra kæresten Nicolai Peitersen, fordi han havde været utro med en anden kvinde.

Og det var Mai Manniche.

Fik en brat ende

Kvinderne bekendtgjorde, at de ikke vidste, hvad der var foregået, så den utro mand, der kørte dobbeltspillet, røg ud i kulden hos begge.

Knas i privatlivet

– Der var knas i mit privatliv, så det håber jeg ikke sker igen, fortæller Mai Manniche, som er single, men hun ses jævnligt med vennen Benjamin på den røde løber.

 

Se flere billeder herunder:

Sådan poserede Mai Manniche på ‘OnlyFans’, men som tiden gik forlangte folkene bag mere nøgenhed, så hun sprang fra trods pæne indtægter, så længe det gik godt. (Foto: Pia Tromborg)

Se andre indlæg

Det skal der ske nu

Det skal der ske nu

Efter en flot sejr i ’X Factor’ er Helene Frank snart tilbage i skole-hverdagen