De hader hinanden

Der hersker iskold luft mellem 'Forsidefruer'-stjernerne Amalie Szigethy og Janni Ree, der begge deltog i premieren på ’Askepot The Musical’ i Tivoli

Der er stadig blus på konflikten mellem Amalie Szigethy og Janni Ree.

Det kunne nytomkendte.dk konstatere efter en samtale med begge ved premieren på ’Askepot The Musical’ i Tivolis Koncertsal torsdag aften.

Samarbejde nej tak

– Jeg tænkte nok, Janni ville komme, og vi kommer til at ses ved forskellige arrangementer. Men arbejde sammen skal vi ikke. Det er helt udelukket, fastslog Amalie på spørgsmålet om en ny omgang ’Forsidefruer’ kunne blive aktuelt for hende.

Følges af kamerahold

Den 32-årige reality-stjerne dukkede op med faren til deres to døtre, Mikkel Skelskov, og samtidig blev hun fulgt af et kamerahold, som var i gang med at producere nyt tv, hvis omdrejningspunkt stadig er hemmeligt.

– Så er vi da enige om en ting

Kort efter dukkede ægteparret Janni og Karsten Ree op på løberen.

– Amalie er her også, og hun siger, der ikke kan blive tale om et samarbejde mellem jer. Hvad siger du til det?

 – Jeg er heller ikke interesseret i et samarbejde med hende. Så er vi da enige om en ting, svarede Janni Ree, 53.

Årsag uafklaret

Hvad konflikten præcis bunder i, er stadig uafklaret, men i maj sidste år kom Amalie med følgende udtalelse til SE og HØR:

– Nu stopper det

– Men Janni ved godt, hvad hun har gjort. Jeg er bare nødt til at sige, at nu stopper det. Det er ikke sandt, når hun siger, at vi blot holder en pause.

Definitivt slut

– Vi kommer ikke til at ses igen. Og jeg kommer heller ikke til at lave tv med hende, selv om det er det, hun ønsker.

– Det er ikke fordi, vi er uvenner og der er heller ingen “hard feelings” herfra, det er bare definitivt slut mellem os. 

Janni Ree så overrasket ud, da hun blev meddelt, at hendes tidligere kollega fra ‘Forsiderfruer’, Amalie også var til stede ved premieren på ‘Askepot The Musical’ i Tivolis Koncertsal. (Foto: Kenth G. Madsen)

Amalie Szigethy og Mikkel Skelskov har fået forholdet op at køre igen. Her til premieren på ‘Askepot The Musical’ i Tivolis Koncertsal. (Foto: Kenth G. Madsen)

Se andre indlæg

Det skal der ske nu

Det skal der ske nu

Efter en flot sejr i ’X Factor’ er Helene Frank snart tilbage i skole-hverdagen