Brandårsag hemmelig

Jan Linnebjerg fik et chok, da klubhuset til hans golfbane stod i flammer, men der er ikke sket noget kriminelt, understreger han

af | nov 28, 2023 | Jan Linnebjerg, Kendte

Siden 2006 har Jan Linnebjerg ejet Linnebjerg Golf ApS i Ølstykke vest for København, men det tilhørende klubhus blev i oktober fortæret af flammer.

Gik op i røg

Han fik et chok, da han mødte synet, hvor træhytten bestående af café, opholdsrum, kontor og toiletfaciliteter gik op i røg.

Mistede en jakke

– Ild er voldsomt, og det var da vildt at se det brænde, men det eneste jeg faktisk kan brokke mig over er, at jeg mistede en jakke, sagde den 63-årige ’Pyrus’-nisse ved premieren på ’Synkefri’ forleden i Imperial.

Brandstiftelse

Hvad der præcis skete, er omgærdet af mystik, men der er tilsyneladende ikke tale om en brandstiftelse.

Frigives af politiet

– Årsagen til branden er hemmelig. Rapporten skal lige frigives af politiets undersøgelser, inden jeg må tale om det, forklarede han om sagen.

Foreligger ikke noget kriminel

– Men bare rolig. Der foreligger ikke noget kriminelt. Jeg har ikke været ude at lege med tændstikker, fortsatte han om hændelsen, hvor skaderne var så omfattende, at et nyt klubhus må opføres.

Er forsikret

– Det var voldsomt, da det skete, men jeg tager det stille og roligt, da forsikringen dækker.

Væbner sig med tålmod

Da golfsæsonen først starter op til foråret, kan Jan Linnebjerg væbne sig med tålmod.

Nyt klubhus med ændringer

– Der er masser af tid til at banke et nyt klubhus op. Så kan jeg få de ændringer gennemført i det nye, som jeg ikke fik gjort før, sagde han fortrøstningsfuldt.

Se andre indlæg

Det skal der ske nu

Det skal der ske nu

Efter en flot sejr i ’X Factor’ er Helene Frank snart tilbage i skole-hverdagen