Bodil Jørgensen forbedrer forholdene

af | jun 26, 2023 | Bodil Jørgensen, Kendte

Bodil Jørgensen har allerede oplevet mange store øjeblikke på scenen med ‘Cirkusrevyen’. (Foto: Kenth G. Madsen)

Når man som Bodil Jørgensen, Niels Ellegaard, Niels Olsen, Merete Mærkedahl og Mads Knarreborg hver dag gør grin med årets kendis-kolbøtter i ‘Cirkusrevyen’, så er det måske også passende, at de selv smager på mosten.

Det skete søndag aften i Teltet på Bakken, hvor personalet var samlet om stegt flæsk og persillesovs i anledning af halvvejsfesten.

Op og ned i elevator

Efter 50 forestillinger er det nemlig traditionen i den anledning at bytte rundt, så de, der normalt er bag scenen, springer op og gasser dem, der underholder til hver dag på de skrå brædder.

– Gud, har jeg virkelig kørt op og ned ad den elevator i scenen så mange gange, siger Bodil Jørgensen til kendte.dk.

Kræver gode muskler

Den 62-årige skuespiller fik sin debut i år, og med den erfaring, hun har høstet rundt omkring i årenes løb, reflekterede hun over oplevelserne.

– Det kræver gode muskler og kræfter at spille så mange gange, men man får så meget tilbage af publikum, siger Bodil Jørgensen før personalerevyen går i gang.

– Det er helt vildt at opleve, når knap 1000 mennesker griner på samme tid, lyder det videre.

– Den store kærlighed, vi har mødt ved at starte på en frisk herude, har også været meget givende, siger hun, der sideløbende er i gang med optagelserne til de sidste afsnit af ’Badehotellet’.

Første gang nogensinde

Som noget nyt har Bodil Jørgensen præsteret at få indført sommerferie til personalet i uge 28 og 29, så Cirkusrevyen derfor er lukket i den periode.

– For første gang nogensinde. Jeg må bare erkende, at jeg har hårdt brug for den sommerferie efter mange opgaver i årets løb, så det er nok mig, der står bag, afslører hun ydmygt, og fortæller dernæst, hvor turen går hen.

– Vi skal til Ligurien i Italien, hvor vi har et lille hus, afslørede hun om sin private familieudflugt med mand og datter.

Se mere nedenfor:

 

Så festligt gik det for sig ved halvvejsfesten hos Bodil Jørgensen, Niels Olsen, Mads Knarrenborg, Merete Mærkedahl, Joy-Maria Frederiksen og Niels Ellegaard inden de selv blev til grin. (Foto: Kenth G. Madsen)

Se andre indlæg

Det skal der ske nu

Det skal der ske nu

Efter en flot sejr i ’X Factor’ er Helene Frank snart tilbage i skole-hverdagen