Alice Vestergaard: – Så svært er det

Uffe Ellemann-Jensens enke gør status efter mandens dødsfald, flytning og forsvarsminister-sønnen, Jakob, der er gået ned med stress

Den tidligere journalist Alice Vestergaard har oplevet et turbulent år med rystelser siden manden, Uffe Ellemann-Jensen, sidste år i juni døde i en alder af 80 år.

Det fortæller hun til nytomkendte.dk ved premieren på ’De Gerrige’ i Odd Fellow Palæet.

Skilte sig af med huset

Det smukke rækkehus på Sundvænget i Hellerup, hvor parret havde boet i 38 år, skilte hun sig af med kort efter dødsfaldet.

Boligen med udsigt til Øresund blev solgt for en svimlende sum af 68 mio. kroner, så den 85-årige enke er bestemt ikke i pengenød.

Er flyttet i lejlighed

– Jeg er flyttet, og bor i Tuborg (lejlighedskompleks i Hellerup, red.). Det er faktisk dejligt. Her er både udsigt til Øresund, og der er elevator. Det er noget for gamle mennesker som mig, så det er fint, lyder det fra Alice Vestergaard.

– Det går godt

– Det har ikke været svært at undvære huset. Hver ting har sin tid. Sådan er det, og jeg skulle i hvert fald ikke bo der alene, siger hun, hvis søn, forsvarsminister Jakob Ellemann-Jensen, 49, gik ned med stress i februar.

– Det går godt, og han kommer snart tilbage, lover hans mor.

Tidligere i år udtalte hun i et interview med Billed Bladet, hvordan det går med sønnen.

– Vi taler meget sammen. Det har vi altid gjort. Og han skal bare have hvilet ud. Han skal have gået nogle ture, kløvet noget brænde og leget med sin mindste søn. Han skal nok komme igen. Heldigvis har han en dejlig kone, som tackler ham smaddergodt, sagde hun.

Jakob Ellemann-Jensen bor i Birkerød med hustruen Anne Marie Preisler. Parret har en søn på fire år, mens han også har yderligere to store børn fra et tidligere forhold.

Alices Vestergaard trives trods rystelser i familielivet i det seneste års tid. (Foto: Kenth G. Madsen)

 

Se andre indlæg

Det skal der ske nu

Det skal der ske nu

Efter en flot sejr i ’X Factor’ er Helene Frank snart tilbage i skole-hverdagen